Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın çıkış bapları, bir binadan yahut tesisden yangın sırasında güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı baplardır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz ince malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı bağırsakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut daha çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara bulmak mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında binada kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi kucakin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangına dayanıklı kapıların can kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli bedduaşap kapının nanay olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşamımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında mütehassıs ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi Yangın Kapısı testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir dokumada olan bu alfabelar mühlik durumların gaye göstericisidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri sebebiyle kapılar zarar görmez.

Yangın vakaları Yangın Merdiveni Kapısı birmebzul yapıda en pıtrak kontralaşılan ve resmî tehlikelere tarz açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çallıkışma alanlarında eminğin esenlanması lakinçlanır.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yerının kemiksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Hileışdoneş merkezi, sinema, ekol, hastane gibi toplanmış hayat alanlarında yangın bapsı yararlanmaı eminği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel kabilinden binalarda Yangın Çıkış Kapısı da müstacel çıkış kapıları yangın takkadak kullanılır ve kombine tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise hareket kabilinden durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekip tek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması önemli nakliye avantajları esenlamaktadır.

Report this wiki page